You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıhun tütünın ve koca ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar eksiksiz ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel peşışını getirmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını tayin etmek bâtınin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsı 90 dakika yüce ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı düzen ile kolaylıkla merdivene ulaşımı sağlamalı, aynı anda birden şu denli kişinin dışarı tamam çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır. 

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kestirmece 20 salname tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz altın iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın çıkış kapıları müstacel bir durumda herhangi bir insan aracılığıyla Yangın Merdiveni Kapısı kolay ve sadece açılamayacak şekilde kilitlenmemeli veya sabitlenmemelidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde kâin insanoğluın ve sair işlekların yangın veya herhangi bir müstacel konum sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, mimarilması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları arasında dünya almaktadır.

Tarafımızca meydana getirilen yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına  uygun münasip mimarilmaktadır. Böylecene denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde beis görmenizi engellemektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page